menu
appsTermékeink
apps Termékeink
shopping_cart
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}

 

A Computer Emporiumról

 

A Computer Emporium számítástechnikai, fotó- és szórakoztatóelektronikai cikkek nagykereskedelmével foglalkozik. Cégünk 1998 óta stabil szereplője a hazai piacnak. Ma már majdnem 1200 gyártó, közel 1100 szállító körülbelül 50.000 terméke található meg kínálatunkban. Közel 5500 elégedett partnerrel vagyunk kapcsolatban.

 

Elsők voltunk a hazai drónpiac megteremtésében, számos vezető gamer és professzionális fotós márka kizárólagos hazai képviselői vagyunk. Kiemelkedően fontosnak tartjuk a versenyképességet. Forgalmazott termékeink széles választékát a vásárlói igények alapján szerezzük be, naprakészek vagyunk a legújabb technológiai trendekben, illetve folyamatosan dolgozunk termékkörünk bővítésén.

 

Olyan gyártók találhatók meg a kiemelt partnereink között, mint az Arctic, az Ecoflow, a Gskill, a Playseat, a Silicon Power, a Tamron, a Zalman, a Plustek, a Profoto, a Sekonic, a Shuttle, a Kaiser, a Loupedeck, a Nanlite, a PeakDesign, az Atomos, a Blackmagic Design, a Boya, a Canon, a Czur, a Smallrig, a Tesoro vagy a Vanguard.

 

A közép és felsőkategóriás objektívektől a drónokig, a RAM-októl az SSD-kig, a fülhallgatókon át az irodai és gamer székekig, a nyomtatókon át a házakig és tápokig IT eszközök széles választékát találhatja meg nálunk. Kiszállítási feltételeink rugalmasak, és személyre szabott tanácsadással segítjük partnereinket az megfelelő számítástechnikai megoldások kiválasztásában. 

 

Felkészült kollégák, erős gyártói kapcsolatok, biztos partnerség. 2024-ben megújult weboldalunkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Vállalatunk telephelye a 13. kerületben, a Keszkenő utca 22. szám alatt található.

Legyen Ön is a partnerünk! Bővebb információt erről itt talál.