menu
appsTermékeink
apps Termékeink
shopping_cart
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}

Kedves leendő partnerünk!


Köszöntjük Önt megújult weboldalunkon.


Szeretne viszonteladóinkhoz csatlakozni? Az alábbi lépéseket kell követnie:

 

  1.   Webáruházunk jobb felső sarkában található Belépés fülre kattintva nyissa le a legördülő ablakot.

  2.   Hozzon létre egy Computer Emporium fiókot a Regisztráció gomb megnyomásával.

  3.   Az adatok helyes kitöltése és a nyilatkozatok elfogadása után véglegesítse regisztrációs kérelmét a legalsó, Regisztráció gombbal.

  4.   Kollégáink figyelemmel kísérik a regisztrációs kérelmeket, és telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot a regisztráció véglegesítésével kapcsolatban.

 

Sikeres regisztrációt követően kollégánkkal át tudja beszélni a szerződési lehetőségeket egyedi fizetési és szállítási igényeivel. Minden új partnerünk egyedi kapcsolattartót kap, akihez rendelési- számlázási- és egyéb kérdéseivel közvetlenül is fordulhat.


Automatizált adatkapcsolatot is biztosítunk. Regisztrált partnereink részére a letölthető árlistáink mellett lehetőséget biztosítunk a terméktörzs automatikus feldolgozására webáruház integráció céljából. Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy az integráció megteremtése technikai feladat, így Önnek szüksége lehet egy informatikus segítségére.

 

Octopus kapcsolat

 

A saját csatolóinkon felül Octopus 8 ERP rendszert használó partnereink számára, illetve forgalomtól függően egyedi elbírálás alapján lehetőséget biztosítunk Octopus-Octopus kapcsolatra is.
 

További részletekért, kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkat, vagy egyedi kapcsolattartóját!