menu
appsTermékeink
apps Termékeink
shopping_cart
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}

 

Megújult a Computer Emporium weboldala!

 

Köszöntjük megújult weboldalunkon. Az elmúlt időszakban a VisionSoft Kft.-vel karöltve dolgoztunk az átalakításon, hogy a jövőben könnyebben, átláthatóbban, gördülékenyebben szerezhesse be nálunk a kívánt termékeket, kezelhesse a futó és múltbeli tranzakciókat.

 

A felhasználói fiókokat átemeltük a régi oldalról, elméletileg a korábbi regisztráció megmaradt, viszont nem a felhasználónévvel hanem a regisztációs emailcímmel tudnak mostantól belépni.

Ha mégis elakad a belépésnél, kattintson a jobb felső sarokban található Belépés gombra, majd a kék színű Elfelejtette jelszavát? szövegre. Ezután feljön egy új oldal. Itt adja meg azt az e-mailcímet, amellyel korábban regisztrált. Ezután egy e-mailt fog kapni egy linkkel. Kövesse az e-mailben található utasításokat.

Amennyiben nem sikerült a fiók aktiválása vagy nincs meg a korábbi emalcíme, írjon nekünk az info@computeremporium.hu címre vagy hívjon bennünket!

Szívesen vesszük a visszajelzéseket, javaslatokat, vagy ha hibát vagy hibás adatokat talál.

A funkciókat folyamatosan bővítjük, csiszoljuk, javítjuk majd. Számítunk az Ön építő véleményére, javaslataira is, amiket beépítünk a rendszerünkbe, hogy a jövőben még jobb felhasználói élményt nyújthassunk!