menu
appsTermékeink
apps Termékeink
shopping_cart
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}

GINOP Plusz-1.2.1-21

GINOP Plusz-1.2.1-21

 

 

A Computer Emporium Kft. a GINOP Plusz-1.2.1-21 – „Mikro-, kis – és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című pályázati konstrukcióban feltételesen vissza nem térítendő támogatást nyert, melynek főbb adatai:

 

Projektazonosítószám: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03120

 

Kedvezményezett neve: Computer Emporium Kft.

 

A fejlesztés tárgya, célja: Örökségvédelmi digitalizálási eszközpark és szolgáltatás fejlesztése a Computer Emporium Kft-nél

 

Szerződött támogatás összege: 70 918 690 Ft

 

Projekt befejezése: 2022.12.31.

 

A projekt bemutatása:


A projekt során szolgáltatást fejlesztünk elsősorban múzeumok, levéltárak, könyvtárak, akadémiák papír alapú dokumentumállományának a digitalizálására, valamint magának az intézményi épületnek a drónos „beszkennelésére” és az intézmény virtuális másának létrehozására. A feldolgozásra váró hazai dokumentummennyiségnek (különös tekintettel a ritka és/vagy sérülékeny, speciális dokumentumokra, például kódexekre) a „hagyományos, kézi” módszerekkel és a jelenleg használt elavult technológiákkal történő digitalizálása csak évtizedek alatt lenne megvalósítható.

 

A projekt részeként beszerzésre kerülő drón, drónkamera és a legmodernebbek közé tartozó speciális reprográfiai kamerarendszer segítségével immár új, innovatív, legkorszerűbb technológiával leszünk képesek a fejlesztett szolgáltatásunkat nyújtani.

 

A projekt részét képezi továbbá a környezettudatosabb működés szempontja szerint egy napelemes rendszer telepítése, valamint az üzemeltetési adottságok fejlesztésének részeként felhőszolgáltatás alkalmazása és vezetői készségfejlesztés is.

 

További információ kérhető:
Computer Emporium Kft. - Peti Balázs Dániel
Telefon: +36 1 216 4965
Email: info@computeremporium.hu